Najnovšie recenzie zo sekcie Riad do mikrovlnnej rúry
- kryt je naozaj vysoky takze sa nedotyka jedla. Dobre sa da uchopit aj z mikrovlnky vdaka vrchnemu vzoru
- každý deň využívaný
Produkt ako taký je v poriadku. Problém je so zlým / zavádzajúcim popisom. Priemer pokrievky 27,5 cm je vonkajší priemer aj s "limcom". Tem je nepodstatný. Ja som potreboval pokrievku s vnútorným priemerom 27,5 cm, čo táto pokrievka nemá :(
veľmi praktická vec,hneď vyskúšaná,za 4minúty boli zemiaky hotové,veľká úspora času,energie,práce a dá sa použiť aj na zeleninu
zatial nemá žiednu chybu
- dá sa
- treba vybrať menšie zemiaky
LÉKUÉ Silikónový popkornovač do mikrovlnnej rúry a kukurica
Pridané: 19. januára 2024
(naposledy upravené 19. januára 2024)
Zakúpený v CORNiCO.sk
Funguje ako ma. Pukance pripravene perfektne bez ohladu ci pridate olej alebo nie. Dovoluje pripravit presne mnozstvo ktore chcete a minimalizuje mnozstvo produkovaneho odpadu z papierovych obalov od mikrovlnneho popcornu
- veko je biele, nie žlté ako na obrázku
- pri vybaľovaní sa mi miska rozbila, smola...
- myslela som, že je to nerozbitné jenské sklo keď je vhodná do mikrovlnky
- Využívam veľa rokov a potrebovala som vymeniť
Dobrý
Zatial nepouživaný
dobrý
- hruby kvalitny plast
Na mensie taniere.
Super veľký, spĺňa účel
S krytom do mikrovlnky som spokojná.
- super
+ Robí čo má a sedí na tanieri ako má, takže veľkosť bola dobrá. Pevný plast, ale nepáchol plastovo ani nič.
- Nedá sa poriadne uchopiť, nemá poriadne držadlo okrem tej jednej dierky v strede na odvádzanie pary. V mikrovlnke je málo miesta aby sa uchopil po bokoch. Dá sa na to ale zvyknúť.
- Ľahko sa čistí
Nesprávna informácia o produkte.Priemer krytu do mikrovlnky má 26 cm,nie 25cm ktorý som požadoval.
Dlhá dodacia doba.Na 4.deň.Kryt tohoto priemeru som
si mohol zakúpiť aj u Nás v Domácich potrebách za 1,95€, bez poplatkov 2,95 € za zaslanie!"Paketa"
- Spokojnosť na devše
Zobrazujem 21 - 40 zo 124 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...7 Ďalšie »